Over The Mountains And Over The Sea, Anywhere In The World I Go, I Feel You

http://kuivaharjaus.fi/verkkokauppa/

Käy Katsomassa, Nimittäin Täältä Löytyy Aidot Käsintehdyt Saunaharjat Ja Huopasaippuat Ja Kuurausharjat Ja Rottinkimattopiiskat, Ne Perinteiset Ja Paljon Muuta.

Go And Look This Site, You Can Found Special Things For Your Home. Finnish HandMade Sauna/Bath Brush, Felt Soap's, "Floor Brush" etc... So Order Now !

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Tuli Ostettua Vanha Kunnon Putkiradio, Saksalainen Diplomat ! Upea Tunnelma Kun Tällä Kuuntelee Ja Äänikin On Erittäin Hyvä, Suorastaan Hämmästyin Kuinka Hieno Ääni -50 Luvun Radiosta Voikaan Lähteä. Olen Erittäin Tyytyväinen Tähän Ostokseen !

3 kommenttia:

  1. tyylikkään radion olet ostanut. marko

    VastaaPoista
  2. Juu hieno on..harmi vaan kun meille ei sovi oikein mihkään noin isoa..se nykyaikainen putkiradio on sopivan kokoinen , tilaan jossa nyt on.Mutta ehkäpä jos tehdään isossa olohuoneessa hiukan uudistusta kuten olen hiukan suunnitellut..niin sinne ehkä vois hommata tollasen.Kyllä se on vaan niin, että enstisaikojen tavarat oli se sitten mitä tahansa, on tehty kestäviksi. Ei kuten nykyään---> kestää juuri ja juuri takuuajan.

    -Tellu the BIG SISTER -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on...Mutta näitä Putkiradioitahan on eri kokoisia...Puolet pienempiä kuin mitä tuo minun omani on, niin sellaisia löytyy... Pitää löytää vain joku sopiva pöytä tälle Aarteelle =)

      Poista