Over The Mountains And Over The Sea, Anywhere In The World I Go, I Feel You

http://kuivaharjaus.fi/verkkokauppa/

Käy Katsomassa, Nimittäin Täältä Löytyy Aidot Käsintehdyt Saunaharjat Ja Huopasaippuat Ja Kuurausharjat Ja Rottinkimattopiiskat, Ne Perinteiset Ja Paljon Muuta.

Go And Look This Site, You Can Found Special Things For Your Home. Finnish HandMade Sauna/Bath Brush, Felt Soap's, "Floor Brush" etc... So Order Now !

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tuli Löydettyä Oikein Löytö ! Kustavilainen Senkki 1950 Luvulta Ostettu Tukholmasta Ruotsista. Todella Hyvässä Kunnossa. Tästä Se Alkaa Tämä Kustavilainen Huonekalujen Haaliminen ! Ja Tämä Lähti Todella Halvalla, Vaikka Onkin 185cm Leveä Ja 79cm Korkea ja 45cm Syvyys, Eli Todella Hyvän Kokoinen ! Vielä Kustavilainen Vitriinikaappi Ja Kustavilainen Sohva Ja Sohvapöytä + 2 kpl. Tuoleja, Niin Se Alkaa olemaan Siinä. Uuteen Kotiin Sitten Kustavilainen Ruokakalusto !

6 kommenttia:

  1. hienon kaapin löysit! eikä sotkasta taida löytyäkään tuota mallia :) t.marko

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiitos, Ei löydy Sotkasta ei =) Ja oon tosi tosi tosi tyytyväinen tuohon löydökseen ja nämä kun eivät ole mitään halpoja, paitti tän sain aivan ihmeen halpaan hintaan, ei tainnut myyjä tietää paljon näistä pyydetään =)

      Poista
    2. https://www.facebook.com/groups/jakotori/?multi_permalinks=2198670050158853&notif_id=1510984874119449&notif_t=group_activity

      Poista
  3. Onhan se hiano. Joskus tykkäsin kovastikin noista talonpoikais ja rokokoo tyylisistä. Mutta tuo funkkis tyyli on sittenkin se mun juttu.Yksinkertaaset pelkistetyt muarot ja naturellit puun värit.Ja plussaa on se, jos löytyy hiukan kulumaa pinnasta.Tuloo se vintage henki jotenkin enempi ulos. Harmi vaan kun on niin hankala löytää täältä lähiseurulta nuita kalustehia.Pitänee vaan katella lisää ympärillehensä.

    Jaa niin, meillä tuo valkoonen ei passais yhtään...kun on nuo 2 sottapyttyä taloos :DD siinä kun näkyy heti kaikki lika ja jäljet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hiano ja livenä vielä hianompi... Pitäs saaha vaa lisää Kustavilaista huonekalua, kuten Vitriinikaappia ja sohvapöytää ja sohva puinen istuin sekä selkäpehmusteilla hä. Sit joskus keittiönkalusteet kans...Non nii upeita...Noi on vähä niinku helmen harmaat !

      Poista